Quantcast

Hyundai-pomo ei anna kuskinsa loikata Tommi Mäkisen tiimiin – ”Sopimus on vain ajan kysymys”

Tallipomo Andrea Adamo sekä Dani Sordo. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallin päällikkö Andrea Adamo uskoo, että tiimin espanjalaiskuski Dani Sordo allekirjoittaa pian jatkosopimuksen korealaisvalmistajan kanssa. 

– Uskon, että teemme sopimuksen Danin kanssa lähipäivinä. Emme ole vielä ehtineet neuvottelupöytään, mutta uskon, että on olemassa paljon tärkeämpiä asioita kuin vain allekirjoitus paperilla, Adamo sanailee Autohebdo-lehden sivuilla.

Myös Tommi Mäkisen johtama Toyota on väitetysti ollut espanjalaiskonkarin perässä. Mäkisen tiimi haluaa Sordosta luotettavaa kakkoskuljettajaa Ott Tänakille. Sordo on nimenomaan kunnostautunut tasaisen varmansa suorittajana. Kesäkuun Sardinian rallissa Sordo tosin ajoi uransa toiseen MM-osakilpailuvoittoon, joten myös vauhtia löytyy tarvittaessa.

Adamon tiimissä jatkaa varmuudella Thierry Neuville ja Autohebdon mukaan Sebastien Loebin odotetaan ajavan jälleen kuuden rallin ohjelman. Norjalaiskuski Andreas Mikkelsenin osalta tilanne on kuitenkin avoin.

– Jos asiat menevät hyvin, niin kaikki on kunnossa. Mutta jos asiat menevät huonosti, niin sitten ne menevät todella huonosti. Odotan mielummin kauden loppuun ennen kuin teen päätöksiä, Adamo toteaa arvoituksellisesti.

Adamon kommenteista ranskalaislehden sivuilla uutisoi muun muassa espanjalainen Diariomotor verkkosivuillaan.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat