Hyundai laittaa kaiken likoon MM-taistossa – Loeb ja Neuville ajavat kansallisen rallin lokakuussa

Sebastien Loeb. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH

Hyundain rallitalli pistää lisää pökköä pesään, kun MM-sarjaa on ajamatta neljä osakilpailua. Korealaisvalmistaja ilmoitti maanantaina, että se kilpailee kahdessa kansallisessa rallissa lokakuussa.

MM-sarjassa toisena oleva Thierry Neuville kilpailee Rallylegend in San Marino -kisassa 10. – 13. lokakuuta. Ranskalaiskonkari Sebastien Loeb puolestaan ajaa Rally Ciudad de Granada -tapahtumassa 18. – 19. lokakuuta. Samassa kuussa ajetaan myös Walesin ja Katalonian MM-karkelot.

Hyundai johtaa valmistajien MM-sarjaa kahdeksan pisteen erolla ennen Toyotaa. Neuville on puolestaan jäänyt kuljettajien sarjassa jo 33 pistettä Ott Tänakista.

– Osallistuminen näihin kahteen ralliin auttaa meitä valmistautumaan mahdollisimman hyvin kauden viimeisiin MM-ralleihin. Me teemme ihan kaikkemme, jotta olemme valmiita vastaamaan kilpailijoidemme asettamaan haasteeseen, tallipomo Andrea Adamo kommentoi.

– Koko tiimi tekee upean työn, jotta voimme osallistua näihin ralleihin WRC-kalenterin ohessa. Olenkin heille hyvin kiitollinen. Olemme tehneet koko kauden ajan kaikkemme, jotta autostamme on saatu kilpailukykyisempi. Johtomme on supistunut, mutta nyt tuplaamme yrityksemme.

 

Rallin MM-sarja jatkuu äärimmäisen kovissa olosuhteissa. Katso alta, mitä Turkin osakilpailussa on luvassa ja mitä mieltä huippukuskit ovat kisasta. 

 

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi Toimituspäällikkö