Hyundai julkisti kuljettajansa Suomen MM-ralliin – mukana toiseen tiimiin yhdistetty kuski

Craig Breen ja Paul Nagle
Craig Breen (oik.) ja kartanlukija Paul Nagle. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa kilpaileva Hyundain WRC-tiimi julkisti perjantaina kuljettajakolmikkonsa Suomen MM-ralliin, joka on ohjelmassa reilun kuukauden kuluttua.

Hyundai-kuskeista Thierry Neuville ja Ott Tänak ajavat kaikki tämän kauden MM-rallit, joten he ovat luonnollisesti mukana myös Keski-Suomen sorateillä ajettavassa kilpailussa.

Tallikaverikseen he saavat odotetusti irlantilaisen Craig Breenin, joka on ollut hyvässä iskussa edellisissä ralleissa. Breen sijoittui toiseksi Belgian MM-rallissa pari viikkoa sitten ja otti kakkossijan myös Viron nopeassa sorarallissa heinäkuussa.

Breen on yhdistetty viime aikoina vahvasti M-Sport Fordin WRC-talliin, joka ei ole vielä julkistanut kuljettajiaan ensi kaudelle. Breen on ajanut viime vuosina vain yksittäisissä MM-ralleissa Hyundain WRC-autolla, mutta M-Sportilla hänelle saattaisi olla tarjolla täysi kausi uudella Rally1-hybridikilpurilla.

Lue myös: Enteileekö suomalaiskuskin uusi pesti Hyundain WRC-kuljettajan lähtölaskentaa?

Hyundain kuljettajakokoonpanoon kuuluu myös espanjalainen Dani Sordo, jolta Suomen MM-ralli jää väliin. Sordo on sen sijaan tositoimissa kahden viikon kuluttua ajettavassa Kreikan MM-osakilpailussa, Akropolis-rallissa.

Suomen MM-ralli ajetaan 1.-3. lokakuuta.

Katso alapuolelta kooste Belgian MM-rallin tapahtumista. 

Lue myös nämä

  • Uusimmat