Quantcast

Hyundai-hylkiö löysi työnantajan – Ford kiinnitti Hayden Paddonin Suomen MM-ralliin

Hayden Paddon
Hayden Paddon. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uusiseelantilainen Hayden Paddon palaa rallin MM-sarjaan elokuun alussa ajettavassa Suomen MM-rallissa. Hyundain ratista tuttu Paddon kaasuttelee tällä kertaa M-Sportin Fordin ohjaimissa. 

Paddon jäi vaille WRC-sopimusta viime kauden jälkeen. Muun muassa uudessa rallicrossin TitansRX-sarjassa ajava Paddon palaakin WRC-auton puikkoihin yli puolen vuoden tauon jälkeen. Suomessa tavoitteena lienee kerätä valmistajien pisteitä M-Sportille. Kyseessä on jo Paddonin kymmenes kerta Keski-Suomen sorateillä.

Paddon ja kartanlukija John Kennard pääsevät testaamaan Fiesta WRC:tä yhden päivän ajan ennen varsinaista tulikoetta.

– Sekä minä että John olemme niin innoissaan, että pääsemme takaisin WRC:hen. On ollut tosi rankkaa katsoa kisoja sivusta. M-Sport on ottanut meidät lämpimästi vastaan ja se tuo minulle itseluottamusta. Olisi mahtavaa saada hyvä tulos yhdestä lempiralleistani, Paddon toteaa.

Myös M-Sportin tiimipomo Richard Millener on innoissaan, kun tallin WRC-autoja on jälleen viivalla kolme kappaletta.

– On mahtavaa nähdä Hayden takaisin rallin MM-sarjassa. Odotamme innolla, mitä hän saa aikaan Fiestan ratissa. Hän on todistetusti voittaja, joten on upeaa, että tuollainen kaveri on meidän tiimissä, Millener toteaa.

– Sopimus hänen kanssaan tehtiin aika nopeasti. Hayden on todella päättäväinen ja voi varmasti tehdä todella vaikuttavan suorituksen.

Katso alta video Jari-Matti Latvalan testistä Suomen MM-rallia varten.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2286,270765″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat