Quantcast

Huhut Hyundai-kuskin ympärillä kiihtyvät – pääsee testaamaan toisen WRC-tiimin uutta kilpuria?

Craig Breen. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundai-kuljettaja Craig Breenin nimi on yhdistetty entistä vahvemmin rallin MM-sarjassa Fordeilla kilpailevaan M-Sport Ford -talliin.

M-Sport hakee parhaillaan ykkösnyrkkiä kaudelle 2022, jolloin rallin MM-sarjan pääluokan autoissa otetaan käyttöön hybridiyksiköt. Breen puolestaan haluaa itselleen kaikki MM-rallit kattavan sopimuksen.

Breen on päässyt ajamaan Hyundain WRC-autolla vain yksittäisissä MM-ralleissa. Ensi kaudeksikaan Hyundailta ei välttämättä löydy koko kauden kattavaa pestiä, joten sopimus M-Sportin kanssa voisi toteuttaa irlantilaisen toiveen.

Motorsport Newsin mukaan M-Sportin odotetaan julkistavan syyskuun aikana, että Breen tulee talliin kaksivuotisella sopimuksella.

Lehden lähteiden mukaan Breen pääsisi testaamaan tiimin uutta Ford Puma Rally1 -hybridiautoa ensi viikolla ajettavan Akropolis-rallin jälkeen. Breen ei itse kilpaile Kreikan MM-osakilpailussa, mutta hän todennäköisesti osallistuu rallin nuotitukseen.

M-Sportin pitkäaikainen suomalaiskuljettaja Teemu Suninen ilmoitti viime viikolla, että hän jättää tiimin välittömästi. Tallissa jatkavat yhä brittikuski Gus Greensmith ja ranskalainen Adrien Fourmaux, joiden sopimukset umpeutuvat tämän vuoden lopussa.

Rankan autourheiluliiton ja Red Bullin tukema Fourmaux on jo päässyt testaamaan Fordin tulevaa kilpuria ja hänen odotetaan jatkavan tallin kuljettajana kaudella 2022. Myös Greensmith havittelee ajopaikkaa brittitiimistä.

Katso alapuolelta Belgian MM-rallin parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,385507″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat