Quantcast

Hayden Paddon mukaan vähemmän tunnettuun rallisarjaan – ”Tuo lisää arvoa sarjalle”

Hayden Paddon osallistuu tänä vuonna TER-rallisarjan eli Tour European Rallyn osakilpailuihin Euroopassa.
Hayden Paddon
Hayden Paddon. Kuva: Helena El Mokni/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Uusiseelantilaistähti on aiemmin toiminut vähemmän tunnetun TER-sarjan lähettiläänä, mutta tällä kaudella hänet nähdään myös kilpailemassa. Rallin MM-sarjassakin osakilpailuvoiton ottaneen Paddonin tarkempi kilpailuohjelma julkistetaan lähipäivinä.

– Olen innoissani yhteistyöstä TER-sarjan kanssa ja siitä, että pääsen osallistumaan muutamiin osakilpailuihin Euroopassa, Paddon kertoo sarjan tiedotteessa.

– Olen varma, että Hayden tuo kokemuksellaan, innokkuudellaan ja sitoutumisellaan lisää urheilullista arvoa sarjalle, TER-sarjan promoottori Luca Grilli luottaa.

TER-sarjaan kuuluu tänä vuonna kaikkiaan seitsemän osakilpailua, jotka ajetaan Italiassa, Ranskassa, Sveitsissä, Georgiassa ja Walesissa. Seuraava osakilpailu on perinteikäs Antibes-ralli, joka järjestetään Etelä-Ranskassa 20.-21. toukokuuta.

Paddon aikoo tänä vuonna kilpailla myös rallin MM-sarjan WRC2-luokassa Hyundai i20 N Rally2 -autolla. Paddon kertoi maaliskuussa, että hänen ohjelmaansa kuuluvat ainakin Viron, Suomen ja Uuden-Seelannin MM-rallit tällä kaudella.

Ensi vuonna Paddon aikoo ajaa täyden kauden WRC2-luokassa.

Lue myös: Entinen WRC-kuski tekee vihdoin pitkään himoitsemansa paluun rallin MM-sarjaan

Lue myös nämä

  • Uusimmat