Quantcast

Hansenien saaga jatkuu rallicrossin MM-sarjassa, myös ex-mestari mukana tällä kaudella

Timmy Hansen
Timmy Hansen. Kuva: Rallycross Promoter
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin maailmanmestaruuden kaudella 2019 voittanut Timmy Hansen nähdään myös tällä kaudella MM-sarjassa. 

Rallicross-legenda Kenneth Hansenin vanhin poika Timmy ajaa  sesongilla 2021 perheen pyörittämässä Hansen World RX -tiimissä Peugeot 208 Supercarin ratissa. Timmy Hansen on ajanut jokaisen rallicrossin MM-sarjan kilpailun vuodesta 2014 lähtien, jolloin nykyään 29-vuotias Hansen tuli mukaan lajin korkeimmalle tasolle.

– Viimeisten muutamien vuosien aikana meistä on tullut todella sitoutunut perhetalli. Olen hyvin kiitollinen, että pääsen mukaan myös tänä vuonna. Rakastan rallicrossia, se on aina ollut osa elämääni ja on sitä yhä mitä suuremmissa määrin, Hansen intoilee.

– Me pyöritämme talliamme joka päivä ja meidän sitoutuminen lajiin periytyy monen vuosikymmenen takaa. Laji on ollut minun verissäni syntymästäni saakka. Vaikka kyseessä on jo kahdeksas kauteni, haluan yhä kirjoittaa uuden tarina. Olemme tehneet kovasti töitä ja auto tuntuu paremmalta kuin viime kaudella.

Timmy Hansen on urallaan voittanut kymmenen osakilpailua MM-sarjassa ja kivunnut podiumille peräti 32 kertaa.

Rallicrossin MM-sarja käynnistyy heinäkuun lopulta Barcelonasta. Sen jälkeen kilpaa ajetaan vielä loppuvuoden aikana Saksassa, Ruotsissa, Ranskassa, Latviassa, Belgiassa ja Portugalissa. Ohjelmassa on yhteensä kahdeksan osakilpailua.

– Timmy on maailman luokan kuski ja maailmanmestari. Olemme tietenkin iloisia, että saimme pidettyä hänet porukassa myös kaudella 2021. Alusta asti tavoitteemme oli jatkaa varikon vahvimman kaksikon kanssa, kun mukana on myös Kevin (Hansen), tallipäällikkö, isä-Hansen ylistää poikiaan.

– Timmy on saanut uusia kokemuksia ja haasteita tänä vuonna Extreme E -sarjassa. Tiedämme, että se on hänelle tärkeää. Olemme onnekkaita, että hän pystyy ajamaan myös rallicrossia, koska hän on iso palanen tiimiämme.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat