Hännisen kartanlukijalle johtajatason pesti Toyotalta

Juho Hänninen ja Kaj Lindström
Juho Hänninen ja Kaj Lindström palkintokorokkeella Suomen MM-rallissa vuonna 2017. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Juho Hännisen kartanlukijana toimiva Kaj Lindström on saanut uuden pestin Toyotan rallitiimistä.

Toyota ilmoitti keskiviikkona, ettei Juho Hänninen jatka tallin kuljettajana ensi kaudella. Samalla talli vahvisti, että virolainen Ott Tänak siirtyy Hännisen tilalle ja ajaa ensi vuonna Jari-Matti Latvalan ja Esapekka Lapin tallitoverina.

Kartanlukija Lindström siirtyy puolestaan Toyota Gazoo Racingin urheilutoimenjohtajaksi. Lindström seuraa tehtävässä Jarmo Lehtistä, joka jätti pestin elokuussa ajetun Saksan MM-rallin jälkeen.

– Haluan onnitella Kaj Lindströmiä hänen uudesta roolistaan. Yksi kuljettajaurani parhaista muistoista on yhteinen voittomme Monte Carlossa. Tähän mennessä tekemämme yhteistyön perusteella tiedän, että Kaj on todellinen ammattilainen ja hän on meille iso voimavara, kun tallimme jatkaa kehitystään, tallipäällikkö Tommi Mäkinen perustelee Lindströmin valintaa.

Juho Hänninen ja Kaj Lindström kilpailevat viimeisen kerran yhdessä ensi viikolla Walesin MM-rallissa. Parivaljakkoa ei ole ilmoitettu kauden päätöskilpailuun Australiaan. Lindström hoitaa urheilutoimenjohtajan tehtäviä Australian rallista lähtien.

Lue myös nämä