Quantcast

Grönholm yhä sairaslomalla – Joni Wiman mukana myös Silverstonen MM-rallicrossissa

Joni Wiman
Joni Wiman. Kuva: GRX Taneco
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjan suomalaistallin kuljettaja Niclas Grönholm ei pysty ajamaan tulevana viikonloppuna, kun kausi jatkuu Silverstonen osakilpailulla. 

Grönholm, 22, joutui umpilisäkeleikkaukseen toukokuun alussa. Toipuminen leikkauksesta piti MM-sarjan kakkosen sivussa myös Belgian Span osakilpailusta. Grönholmin tilalla GRX Tanecon tiimissä ajaa Span kisan tavoin toinen suomalaiskuski Joni Wiman.

– Olen pahoillani Niclaksen puolesta ja toivon hänelle pikaista paranemista. Päätavoitteeni Silverstonessa on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä tallille. Toki nyt minulla on kokemusta jo Spasta, joten tähtään podiumille saakka, Wiman sanoo tiedotteessa.

– Niclas olisi todella halunnut ajaa ja palata MM-sarjaan. Toipuminen tuollaisesta leikkauksesta on kuitenkin aina monimutkaista ja meidän oli pakko tehdä päätös, että Silverstone jää väliin. Jotkut asiat menevät urheilun edelle, tallipomo ja Niclaksen isä Marcus Grönholm puolestaan toteaa.

Edellisessä Belgian kisassa GRX Taneco otti historiallisesti avausvoittonsa MM-sarjassa, kun ykkösenä ruutulipulle kaasutti Timur Timerzjanov.

– Span voiton jälkeen olen vakuuttunut, että voimme ajaa täydellisestä tuloksesta millä tahansa radalla ja ketä tahansa vastaan. Meidän on kuitenkin joka kerta keskityttävä tarkasti pieniin yksityiskohtiin ja tehtävä kotiläksyt huolella, Timerzjanov juttelee.

– Silverstonen rata on aika hankala. Se on ahdas soraosuudella ja siellä on myös massiivinen hyppy. Varsinkin märällä kelillä soraosuus voi olla todella liukas, kolmantena MM-sarjassa oleva venäläiskuski jatkaa.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat