Marcus Grönholm. Kuva: Red Bull Content Pool

Grönholm myöntää suoraan: Ylimääräinen työ harmittaa

toni.heinonen(a)rallit.fi
Päätoimittaja

Marcus Grönholmin johtaman GRX-tallin valmistautuminen viikonloppuna alkavaan rallicrossin MM-kauteen ei ole sujunut täysin ongelmitta.

GRX osti täksi kaudeksi Hyundai Motorsportin rallitiimiltä kaksi Hyundai i20 -autoa, jotka on nyt muokattu täysiverisiksi rallicrossajokeiksi. Grönholm myöntää suoraan, että autojen kehitys- ja testityössä tuli eteen ongelmia, jotka kiristivät aikataulun äärimmilleen ennen kauden avauskilpailua.

– Uusien autojen kanssa on ollut hiukan kiire, kuten moottoriurheilussa aina tapaa käydä. Toisen auton moottorin kanssa olemme joutuneet tekemään yllättäen paljon ylimääräistä työtä ja se hiukan harmittaa, Grönholm kertoo tallin tiedotteessa.

Tallin kuljettajat Niclas Grönholm ja venäläinen Timur Timerzjanov eivät päässeet testaamaan uutta autoa täysin suunnitelmien mukaan.

– Niclas on joutunut jakamaan testipäiviä Timurin kanssa, kun vain toinen auto on ollut iskussa. Pientä jännitystä on ilmassa, ja siitä se kausi lähtee sitten viikonloppuna käyntiin. Täytyy toivoa, että autot toimivat, ja Niclas pääsee näyttämään vauhtiaan, Grönholm sanoo.

Kauden avauskilpailu ajetaan viikonloppuna Barcelonassa.

– Fiilis on oikein hyvä. Olemme testanneet autoja Ranskassa alkuviikon ja suuntamme viikonlopuksi Barcelonaan. Hiukan kiire on ollut, mutta odotan kyllä suurella innolla kauden käynnistymistä. Tuntuu, että autossa on potentiaalia vaikka mihin, ja itsekin olen kehittynyt viime vuoteen verrattuna, Niclas Grönholm kommentoi.

Lisää aiheeseen liittyviä tuoreita uutisia:
Jaa uutinen

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi
Päätoimittaja