Quantcast

Fordin WRC-tallin ykköskuskilla ongelmia Belgian MM-rallin testeissä – ”Savua tuli konepellin alta”

M-Sport Fordin WRC-tallin testit eivät sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla keskiviikkona Belgiassa.
Craig Breen
Craig Breen. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Keskiviikkona Ford Puma Rally1 -autoon säätöjä Belgian asvaltilla haki irlantilaiskuski Craig Breen. Testit kuitenkin keskeytyivät teknisen vian vuoksi ja auto hinattiin huoltopilttuuseen.

– Craig Breenin testeissä ilmeni tekninen vika, kun auto yhtäkkiä hyytyi ja savua tuli konepellin alta. Tiimi tuli nopeasti paikalle, paikalla ollut Twitter-käyttäjä raportoi.

https://twitter.com/taososo/status/1557398555232534528?s=20&t=9I79WplVfkkLVnbZtur2rQ

Tiedossa ei ole miten pitkään autoa piti parsia kuntoon teknisen vian vuoksi, mutta viivästys tuskin miellytti Breeniä, jolla on allaan hyvin hankala jakso MM-sarjassa. Irlantilainen keskeytti sekä viime viikonlopun Suomen että heinäkuun Viron MM-rallissa ulosajoon.

Breenillä on allaan kolme perättäistä keskeytystä, sillä myös Keniassa juhannuksena Ford-kuski jäi kertaalleen reitille. Kauden ainoat palkintosijat Breen on ajanut kauden avanneesta Monte Carlon rallista sekä kesäkuun alun Sardinian osakilpailusta. Belgiassa Breen oli Hyundain ratissa viime kesänä toinen.

Myös Hyundain WRC-talli on jatkanut testejään Belgiassa. Keskiviikkona ajovuorossa oli Suomessa pahasti epäonnistunut Oliver Solberg. Nuori kuskilupaus keskeytti Keski-Suomessa ulosajoon jo ensimmäisellä varsinaisella metsäpätkällä Laukassa EK:n ensimmäisessä mutkassa.

Katso alapuolelta kooste Breenin ja Solbergin testipäivästä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat