Quantcast

Fordin toimitusjohtaja pääsi WRC-tähden kyytiin – ilme on näkemisen arvoinen

M-Sport Fordin WRC-kuski Craig Breenin tarjosi amerikkalaisyhtiön toimitusjohtajalle ikimuistoisen kokemuksen.
Puma Rally1
Fordin toimitusjohtaja Jim Farley pääsi nautiskelemaan Puma Rally1 -auton suorituskyvystä. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Farley vieraili hiljattain M-Sportin päämajassa Cumbriassa ja pääsi uuden Puma Rally1 -hybridin kyytiin Greystoken metsässä brittitallin omalla testialueella.

Fordin iso pomo ja Harley-Davidsonin johtokuntaan niin ikään kuuluva Farley oli selvästi vakuuttunut rallikokemuksestaan.

– Tuo oli ihan uskomatonta. En ole koskaan kokenut mitään tuollaista. Kuskin taito ja Puma Rally1:n suorituskyky on mieletöntä. Ei tuollaista voi kokea, vaikka katsoisi rallia televisiosta, Farley hehkuttaa.

– Auton tietynlainen väkivaltaisuus on jotain sellaista, mitä mieleni vielä käsittelee.

Farley pääsi myös itse kokeilemaan M-Sportin alemmissa luokissa käytössä olevia ralliautoja. Fordin iso johtaja antoi arvostuksena M-Sportin nokkamiehen Malcolm Wilsonin elämäntyölle.

– Olen todella iloinen, että sain tavata tämän tiimin, joka on enemmän tai vähemmän laittanut koko elämäntyönsä tämän lajin eteen. Tämä on tiimi, joka haluaa voittaa keinolla millä hyvänsä, Farley sanoo.

– Se on myös syy, miksi me kaikki työskentelemme Fordilla.

Uuden hybridiaikakauden myötä Ford on lisännyt tukeaan Wilsonin johtamalle yksityistallille. Kilpailijat Hyundai ja Toyota ovat kuitenkin edelleen rallin MM-sarjan ainoat varsinaiset tehdastallit.

Lue myös nämä

  • Uusimmat