Quantcast

Fordin ja Hyundain WRC-tähdet hakivat säätöjä kauden ensimmäistä MM-sorarallia varten

M-Sport Ford ja Hyundai aloittivat testinsä viime viikolla Portugalin MM-rallia varten, joka on ohjelmassa reilun kahden viikon kuluttua.
Craig Breen
Craig Breen. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fordin ratissa viikonloppuna olivat irlantilainen Craig Breen sekä ranskalaiskuski Adrien Fourmaux. Brittitalli testasi Fafen legendaarisen erikoiskokeen maisemissa.

Breen on aloittanut Ford-kuskeista kautensa parhaiten, mitä toki sopii myös odottaa tallin ykköskuljettajalta. Yhden kolmannen sijan ja yhden nelostilan myötä irlantilainen on MM-sarjassa kolmantena. Portugalin MM-rallissa Breen on ajanut viimeksi vuonna 2018, jolloin hän sijoittui Citroenin WRC-autolla seitsemänneksi.

Craig Breen testasi Portugalissa viikonloppuna. Katso videot alapuolelta.

Myös ranskalainen Fourmaux pääsi siis hakemaan säätöjä Puma Rally1 -kilpuriin. M-Sport mietti jo ranskalaiskuskin hyllyttämistä Portugalin rallista toistuvien ulosajojen jälkeen. Fourmaux pääsee kuitenkin ykköskaliiberin auton rattiin myös kauden ensimmäisessä sorarallissa.

Hyundain testit aloitti viime viikolla belgialaiskuski Thierry Neuville hyvin sateisissa ja mutaisissa olosuhteissa. Viikonloppuna myös Portugalissa kauden avaava Dani Sordo pääsi kokeilemaan Hyundain i20 N Rally1 -tykkiä soralla. Sen sijaan virolaiskuski Ott Tänak ei ainakaan vielä ole ajanut testejä Portugalin rallia varten. Huhujen mukaan Tänakin piti ajaa heti Neuvillen testipäivän jälkeen, mutta virolainen siirsi testirupeamaa huonojen sääolojen takia.

Lue myös nämä

  • Uusimmat