Ford-pomolta ylistyssanoja – ”Teemu on ollut sensaatiomainen”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fordin Teemu Suninen oli Ruotsin MM-rallin ensimmäisen varsinaisen ajopäivän yllättäjä. 

Suninen ajoi päivän mittaa kaksi pohja-aikaa ja lähtee lauantaille kisan piikkipaikalta. M-Sport Fordin tallipomo Richard Millener oli tiiminsä menestyksestä enemmän kuin mielissään, sillä kauden avauskisa Monte Carlossa oli tallilta umpisurkea.

– Mehän sanoimme Monte Carlon jälkeen, että me iskemme takaisin. Sen me todellakin olemme nyt tehneet. Teemu on ollut sensaatiomainen koko päivän ja suoritus on ollut huikaiseva hänen kokemuksensa huomioiden. Hänen vauhtinsa oli vakuuttavaa, mutta hän oli myös hyvin luottavainen ratin takana, Millener ylisti 24-vuotiasta suomalaissuojattiaan.

Sunisen lisäksi myös walesilainen Ford-kuski Elfyn Evans on ollut iskussa. Evans sortui ajovirheeseen aamupäivällä, mutta paranteli asemiaan aina neljänneksi saakka.

– Elfyn osoitti loistavaa vauhtia voittamalla pari pätkää. On iso sääli, että hän hävisi aamulla vähän spinnauksessa, koska muuten hän olisi tasavauhdissa Teemun kanssa.

– Uskon, että monet ihmiset olivat jo laskemassa meitä ulos pelistä tämän rallin suhteen. Me kuitenkin näytimme, että meillä on kuskit ja auto tehdä hyviä tuloksia. Me emme ole koskaan lopettaneet kehitystyötä ja uskomme vakaasti meidän nuoreen tiimiin, Millener uhoaa.

Lue myös nämä