Ford-pomolla kova luotto kuskeihinsa – ”Menestys on etu meille”

Malcolm Wilson
Malcolm Wilson. Kuva : @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Ford on saanut vähintään kohtuullisen startin uudelle kaudelle. Viime vuonna tiimien mestaruutta juhlinut rallitalli on juhlinut kauden kolmessa ensimmäisessä kisassa kahdesti, kun Sebastien Ogier oli ykkönen sekä Monte Carlossa että Meksikossa.

Tallien välisessä taistossa M-Sport Ford on kuitenkin toisena 12 pistettä Hyundain perässä. Tällä viikolla kausi jatkuu Korsikalla. Ogier juhli MM-osakilpailuvoittoa kyseisessä rallissa vuonna 2016 ja Fordilla tänä vuonna keikkakuskina ajava Bryan Bouffier vuonna 2013, jollin kisa ei tosin kuulunut MM-ohjelmaan.

Ogierin ja Bouffierin lisäksi Fordilla Korsikalla kurvailee walesilaiskuski Elfyn Evans. Tallipomo Malcolm Wilsonilla on kova luotto kolmikkoonsa.

– Meillä on jo kaksi voittoa ensimmäisestä kolmesta kisasta ja olemme saaneet kaudelle fantastisen startin. Toivomme, että se jatkuu Korsikalla. Sebastien, Elfyn ja Bryan kaikki nauttivat rallista ja heillä on kovia tuloksia vyöllään aiemmilta vuosilta. Uskon, että menestys aiemmilta kerroilta on etu meille, Wilson sanoo.

Ogier johtaa kuljettajien MM-sarjaa neljän pisteen erolla ennen Hyundain Thierry Neuvillea. Ranskalaismestari lähtee ensimmäisenä autona radalle, mutta Korsikan asvaltilla lähtöpaikalla ei ole juuri merkitystä.

– Sebastien on MM-johdossa juuri siinä asemassa, missä hänen pitää ollakin, jotta hän voi ajaa huipputuloksesta. Elfynin ja Bryanin lähtöpaikka voi tuoda vähän haittaa, mutta he ovat molemmat erittäin nälkäisiä, Wilson toteaa.

– Kilpailu tulee olemaan erittäin tiukkaa, mutta me olemme kehittyneet paljon ja meillä on potentiaalia saavuttaa hyvä tulos. Korsika on todella haastava ralli, mutta me olemme hyvin valmistautuneita, tallipomo jatkaa.

Korsikan ralli alkaa perjantaiaamuna ja päättyy sunnuntaina.

Lue myös nämä