Ford-pomo povaa tiukkaa taistelua voitoista – ”Se on fantastista lajin kannalta”

Malcolm Wilson odottaa innolla rallikauden käynnistymistä. Kuva: M-Sport Ford.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin yksityistiimi ylsi viime rallikaudella huimaan saavutukseen, kun Malcolm Wilsonin johtama talli voitti sekä kuljettajien että tiimien mestaruuden. Täksi kaudeksi Ford antaa jälleen tehdastukea M-Sportille, joten tavoitteena on tuplamestaruuden uusiminen. 

– Viime vuosi oli meille historian menestyksekkäin kausi ja sillä linjalla haluamme jatkaa myös 2018. Kova työmme ei missään vaiheessa ole loppunut, vaan olemme tehneet töitä kellon ympäri, jotta pystymme puolustamaan mestaruuksiamme, Wilson toteaa tallin tiedotteessa.

M-Sport Ford on testannut ahkerasti uutta Fiestaa ja kaiken pitäisi olla kunnossa tällä viikolla alkavaan MM-kauteen.

– Jokainen tiimi voi taistella mestaruudesta tänä vuonna. Odotan vieläkin tiukempaa kisaa voitoista. Onkin aika vaikea ennustaa, kuka tulee olemaan ykkönen tällä viikolla Monte Carlossa. Se on fantastista lajin kannalta, Wilson huomauttaa.

Fordin puikoissa Monte Carlossa ajavat puolustava mestari Sebastien Ogier, viime kaudella Waleissa uransa avausvoiton ottanut Elfyn Evans sekä asvalttispesialisti Bryan Bouffier.

– Siinä meillä on erittäin kilpailukykyinen ja älykäs kuljettajakolmikko, jotka voivat ottaa meille voiton Monte Carlossa. Se on meidän tavoite tietenkin. Kuten kuka tahansa rallifani, niin myös minä odotan innolla kauden alkua, Wilson sanoo.

Lue myös nämä