Ford-pomo hehkutti Ogieria – ”Hänen paras ralli tallissamme”

Malcolm Wilson
Malcolm Wilson. Kuva: @World/M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin Sebastien Ogier on aloittanut mestaruuden puolustamisen mallikkaasti. Kolmesta kisasta vyöllä on jo kaksi voittoa.

Meksikon MM-rallissa viime viikonloppuna Ogier selätti hankalan lähtöpaikan ja nousi voittajaksi muiden sortuessa virheisiin. M-Sportin tallipomon Malcolm Wilsonin mukaan Meksikon kisa oli jopa ranskalaismestarin paras brittitallissa.

– Se miten Sebastien ja Julien (Ingrassia) naulasivat tämän rallin oli jotain poikkeuksellisen upeaa. Se oli uskomaton suoritus ihan alusta asti. Perjantaina he ajoivat hyvin lähtöpaikkaansa nähden ja lauantaina näimme ehkä Sebastienin parhaimmillaan, Wilson hehkuttaa.

– Minusta tämä oli hänen paras rallinsa sen jälkeen, kun hän on meidän tiimiin liittynyt. Hän nousi viidenneltä sijalta kärkeen yhden kisapäivän aikana.

Ogier liittyi M-Sportille viime kauden alussa ja voitti heti uransa viidennen mestaruuden. Wilson myöntää, että tallilla on pieniä paineita tarjota mestarille arvoisensa kalusto kisasta toiseen.

– Tottakai paineet ovat meillä tiimissä tällä hetkellä. Me tiedämme, että Seb ei ainakaan petä meitä, joten meidän on tehtävä 100-prosenttinen suoritus joka kisassa. Oli kuitenkin mahtavaa nähdä meidän kehitys. Viime vuonna emme näissä olosuhteissa voineet haastaa muita voitosta, mutta nyt tarina oli erilainen. Kova työ on palkittu, mutta me emme koskaan lopeta työntekoa, Wilson paaluttaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat