Quantcast

Ford-kuskilla kova suunnitelma MM-ralliin – heiluuko puska vai tuleeko huipputulos?

M-Sport Fordin Gus Greensmith ei aio säästellä vauhtiaan ensi viikolla ajettavassa Portugalin MM-rallissa.
Gus Greensmith
Gus Greensmith. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Greensmith avasi kautensa ajamalla viidenneksi sekä Monte Carlossa että Ruotsissa. Monte Carlon MM-rallissa brittikuski saavutti lisäksi uransa ensimmäisen pohja-ajan.

Pari viikkoa sitten ajetussa Kroatian asvalttikisassa Greensmith jäi pisteittä, mutta ensi viikolla hän aikoo tehdä kovan hyökkäyksen kauden ensimmäisessä sorakilpailussa Portugalissa.

– Tavoitteena on saada palkintosija. Keskityn pelkästään siihen, Greensmith kertoi DirtFish-sivuston mukaan.

Greensmith myönsi, että hänen taktiikkanaan on tulos tai ulos.

– Vedän täysillä ensimmäisestä pätkästä lähtien ja annan aivan kaikkeni. Mikä tahansa tulos onkaan viikonlopun päätteeksi, se ei johdu yrityksen puutteesta, Greensmith latasi.

Greensmithin ei tarvitse murehtia tiimipisteistä Portugalissa, sillä M-Sport on nimennyt Craig Breenin, Adrien Fourmaux’n ja ranskalaiskonkari Sebastien Loebin ajamaan valmistajien pisteistä. Vuosi sitten Greensmith ajoi sorakisassa viidenneksi.

– Minulla ei ole paineita, sillä se on kuin kotikilpailuni. Se oli ensimmäinen MM-rallini (ulkomailla) vuonna 2015 ja olen siitä lähtien nauttinut siitä rallista, Greensmith sanoi.

Greensmith, 25, ei ole kertaakaan urallaan yltänyt MM-rallin palkintokorokkeelle. Hän nappasi toistaiseksi parhaan sijoituksensa viime kesänä Kenian Safari-rallissa, jossa hän ajoi neljänneksi.

Portugalin MM-ralli ajetaan 19.-22. toukokuuta.

Katso alta Kroatian MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat