Quantcast

Espanjalaiskuski rysäytti ulos MM-rallin testeissä – kotikilpailu jää väliin loukkaantumisen vuoksi

Espanjalaiskuljettaja Nil Solans koki pahan takaiskun ennen viikonloppuna ajettavaa Katalonian MM-rallia.
Nil Solans
Nil Solans. Kuva: @World/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Solans valmistautui asvalttikilpailuun ajamalla testin maanantaina. Testipäivä sai pahimman mahdollisen päätöksen, kun Solans rysäytti viimeisellä vedollaan ulos ryteikön puolelle.

Solans satutti ulosajossa selkäänsä, minkä vuoksi hänet vietiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Sairaalassa selvisi, että Solansin selästä on murtunut useampi nikama.

Vamman vuoksi Solans joutuu jättämään väliin Katalonian MM-rallin. Hän olisi ollut yksi WRC2-luokan suosikeista.

– Nämä ovat olleet raskaita tunteja minulle, mutta onneksi olemme kunnossa. Axelilla (kartanlukija Coronado) on pieniä kipuja ja minulla on murtunut useita selkänikamia, Solans viestitti sairaalasta.

Solans ajoi viime vuonna Katalonian MM-osakilpailussa Hyundain WRC-autolla kahdeksanneksi. Tällä kertaa hänen oli tarkoitus startata kilpailuun puolalaistallin Hyundai i20 R5 -autolla.

Espanjalaiskuljettaja on voittanut tänä vuonna kaksi rallin EM-sarjan osakilpailua. Hänen kautensa EM-sarjassa jäi kuitenkin puolitiehen, koska hänellä on ollut vaikeuksia löytää rahoitusta kilpailuihin.

Katalonian MM-rallin WRC2-luokan kilpailuun starttaa yhteensä viisi suomalaiskuljettajaa. Emil Lindholm, Teemu Suninen, Jari Huttunen, Sami Pajari ja Mikko Heikkilä pääsevät ottamaan toisistaan mittaa espanjalaisilla asvalttibaanoilla.

Katalonian MM-osakilpailu käynnistyy perjantaina. Kisan yhteydessä ajetaan myös EM-sarjan viimeinen osakilpailu.

Katso alta Katalonian MM-rallin ennakko.

Lue myös nämä

  • Uusimmat