Quantcast

Esapekka Lappi oli lennolla, kun hänen nimensä ilmestyi SM-rallin osallistujalistalle

Ensi viikolla ajettavassa Kuopion SM-rallissa nähdään huippukalustoa Hyundailta ja Toyotalta.
Esapekka Lappi
Esapekka Lappi. Kuva: Aki Hietavala
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kuopion SM-rallin ilmoittautuminen päättyi maanantain vastaisena yönä. Maanantaipäivänä osallistujalistalle tupsahti vielä Hyundain WRC-tallin Esapekka Lapin nimi.

Lappi teki samaan aikaan lentokoneella matkaa Frankfurtista Helsinkiin, kun hänen osallistumisensa kilpailuun vahvistui. Pieksämäkeläinen kilpaili viime viikonloppuna Monte Carlon MM-rallissa, jossa hän sijoittui kahdeksanneksi.

Lappi ei vielä saanut antaa kommenttia kilpailuun liittyen, mutta se on selvää, että Kuopiosta hän saa kerättyä hyvää kokemusta viikkoa myöhemmin ajettavaa Ruotsin MM-rallia varten.

Lisäksi Lappi pääsee vertaamaan Hyundai i20 N Rally1 -auton ratissa vauhtiaan Toyotan japanilaiskuljettajaa Takamoto Katsutaa vastaan. Myös Katsuta osallistuu testimielessä Kuopion SM-ralliin Toyotan Rally1-kilpurilla.

Monte Carlon MM-rallissa Lappi valitteli sitä, että hän oli saanut testata uutta Hyundai-autoaan vain yhden päivän verran asvalttikilpailua varten. Nyt hän saa tehdä huomattavasti paremman valmistautumisen Ruotsin lumiralliin.

Ennen Kuopion SM-osakilpailua Lappi pääsee nimittäin testaamaan kahden päivän ajan Hyundaita tiimin testialueella Jämsässä.

Kuopion SM-ralli ajetaan ensi viikon lauantaina 4. helmikuuta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat