Quantcast

Esapekka Lappi jahtaa Teemu Sunista – ”Pistetään SM-kisat käyntiin”

Esapekka Lappi
Esapekka Lappi. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin Esapekka Lappi on ollut kaukana kärjen vauhdista Chilen MM-rallissa. Lauantain ajopäivän jälkeen pieksämäkeläinen on kilpailussa kuudentena yli kolme minuuttia kärkeä perässä.

Lappi käy kuitenkin tiukkaa jäsentenvälistä kamppailua toisen suomalaisen, Fordin Teemu Sunisen kanssa. Ennen perjantain neljää erikoiskoetta Sunisen etumatka on 10,3 sekuntia.

– Pistetään huomenna SM-kisat käyntiin, Lappi velmuili lauantain iltahuollossa.

Edellisessä osakilpailussa Argentiinassa Lappi ajoi rajusti ulos. Itseluottamus on ollut sen jälkeen hakusessa, vaikka myös Citroenin säätöjen kanssa on riittänyt puuhaa.

Katso alta video Thierry Neuvillen lauantaisesta ulosajosta. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2285,262577″ ap mute ]

 

– Ei ole niin paljoa kuitenkaan tullut vielä itseluottamusta, että voisin vannoa, että hänet (Suninen) nappaan. Lähden jatkamaan tätä kehityskäyrää. Tärkein tavoite on ajaa puhtaasti, Lappi korostaa.

– Taas on otettu askelia eteenpäin. Aamulla olisi ollut menohaluja enemmänkin, mutta auto ei tuntunut hyvältä. Iltapäivällä muutettiin aika paljon ja tehtiin autosta paljon jäykempi. Se tuntui pikkuisen paremmalta. Sitten vielä muutin ennen viimeistä pätkää vielä jäykemmäksi perää ja se oli aika jo ihan hyvä.

 

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat