Quantcast

Esa Ruotsalainen jahtaa jälleen voittoa – ”Stressin ja kiireen väheneminen näkyy suoritustasossa”

Esa Ruotsalainen
Esa Ruotsalainen. Kuva: Hannu Rainamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kahdella komealla luokkavoitolla rallin SM -kauden aloittanut Esa Ruotsalainen aikoo jälleen SM2-luokan kärkeen, kun kauden kolmas ja talvikauden päättävä osakilpailu ajetaan lauantaina Joensuun Itärallissa.

Kokenut Mitsubishi Lancer -kuljettaja on viime syksyn pettymysten jälkeen laittanut asioita uuteen järjestykseen ja päättänyt ottaa enemmän aikaa rallin ajamiselle ja kilpailuihin valmistautumiseen.

– Hommat on tehty nyt laadukkaammin kuin koskaan aiemmin. Stressin ja kiireen väheneminen näkyy suoritustasossa ja myös ajofiiliksessä. Alkuvuonna ralleissa oleminen ja ajaminen on ollut todella nautinnollista. Onnistumisten jälkeen voi nyt todeta, että vaikeuksien kautta voittoon kuljettiin, Esa Ruotsalainen kertasi.

– Toivottavasti tuo sama tahti jatkuu, kun lähdetään valloittamaan Joensuun ympäristön hienoja ralliteitä. Keli näyttäisi olevan hyvä ja talvinen, joten innolla odotan kilpailun alkua.

Esa Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen kilpailevat Itärallissa numerolla 9. Kilpailu käynnistyy lauantaina klo 10.01 ja kuuden erikoiskokeen jälkeen menestyjiä juhlitaan maalipaikalla klo 18.00 alkaen.

Lue myös nämä

  • Uusimmat