Emil Lindholm sai aikaisen joululahjan – pääsee MM-ralliin, tallikaverina huippukuljettaja

Emil Lindholm
Emil Lindholm. Kuva: FIA ERC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Emil Lindholmin ja kartanlukija Mikael Korhosen kausi jatkuu vielä kauden viimeisessä MM-rallissa Monzassa.

Lindholm ja Korhonen saivat tällä viikolla aikaisen ja mieluisan joululahjan. Suomalaiskaksikko pääsee osallistumaan unkarilaisen Eurosol Racing -tallin Skoda Fabia Rally2 -autolla MM-kauden päättävään Monza-ralliin Italiassa.

Lindholmin tallikaverina ajaa norjalainen huippukuljettaja Andreas Mikkelsen, joka kärkkyy WRC-paikkaa MM-sarjasta.

– Tässä jo valmistauduttiin tulevaan kauteen, kun tämä kausi oli meiltä vielä maanantaiaamuna ohi. Kun saimme sovittua Eurosol Racing Teamin kanssa vielä tähän kauteen yhden rallin ja vieläpä MM-tason sellaisen, niin fiilikset ovat nyt huippuhyvät. Aika iso yllätys ja upea sellainen, Lindholm iloitsee.

Monzan MM-ralli on Lindholmille uusi tuttavuus. Muutama vuosi sitten hän ajoi samalla suunnalla järjestetyn Como-rallin.

– Rallia ajetaan torstaina ja perjantaina Monzan rata-alueella, lauantaina alueen maastoerikoiskokeilla ja sunnuntaina taas Monzan rata-alueella. Italialaiseen tyyliin radalle rakennetut erikoiskokeet lienevät melko hitaita ja mutkaisia. Muutama vuosi sitten ajoin ensimmäisen rallini Italiassa, Como-rallin, melko lähellä Monzaa, joten tiestön luonteesta on sen verran kokemusta.

– Rata-autoilijataustalla odotan mielenkiinnolla tulevia erikoiskokeita. Monza on jo ympäristönä ja tunnelmansa puolesta legendaarinen paikka ja Monzan MM-rallissa yhdistyvät mukavasti molempien autourheilulajien, rata-autoilun ja rallin, parhaat puolet, Lindholm muistuttaa.

Asvalttialustalla ajettava Monzan MM-ralli käynnistyy torstaina 3. joulukuuta ja päättyy sunnuntaina 6. joulukuuta.

Katso alta lokakuussa ajetun Sardinian MM-rallin parhaat palat.

 

Lue myös: Niclas Grönholm debytoi rallin MM-sarjassa

Lue myös: Kalle Rovanperä pääsi irti – ”Voi veljet, miten hauskaa”

Lue myös: Rallin MM-sarjan viimeinen osakilpailu suljetaan yleisöltä

Lue myös nämä

  • Uusimmat