Emil Lindholm kovaan seuraan EM-rallissa – Renault’n uusi ralliauto debytoi samassa kisassa

Emil Lindholm
Emil Lindholm. Kuva: MRF Tyres
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viikon kuluttua ajettava Unkarin EM-ralli kerää kovia kuljettajia lähtöviivalle. Mukana on myös suomalaistoivo Emil Lindholm.

Unkarin EM-ralliin starttaa kaikkiaan 33 R5- tai Rally2-luokituksen autoa. Mukana ovat kaikki EM-sarjan kärkikuljettajat.

Venäläinen Citroen-kuljettaja Aleksei Lukjanuk starttaa kisaan ylivoimaisessa pistejohdossa. Pisteissä kakkosena oleva Oliver Solberg ajaa Unkarin asvalttikilpailussa Skoda Fabialla.

Kisaan lähtee kova kolmikko, joka on tuttu rallin MM-sarjasta. Craig Breen kilpailee Hyundai i20 R5 -autolla, Mads Östberg Citroen C3 R5 -ajokilla ja Andreas Mikkelsen Skoda Fabia Rally2 -menopelillä. Lindholmilla on käytössään Toni Gardemeisterin tiimin Skoda Fabia.

Breen ja Lindholm ajavat kilpailussa testiä rengasvalmistaja MRF:lle. Kumpikin kuljettaja on ollut mukana kauden kolmessa aiemmassa EM-osakilpailussa – Breen on pistetaulukossa neljäntenä ja Lindholm kahdeksantena.

Kilpailussa nähdään Renault’n uuden Clio Rally5 -auton debyytti EM-sarjassa. Norjalainen Ola Nore ja italialainen Rachele Somaschini kilpailevat Toksport-tallin Clioilla ERC3-junioriluokassa.

Renault Clio
Renault Clio RSR Rally5.

Katso Unkarin EM-rallin osallistujalista täältä.

Unkarin EM-ralli ajetaan Nyiregyhazan kaupungin ympäristössä lähellä Slovakian rajaa 6.-8. marraskuuta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat