Elvyn Evansin ja Dani Sordon Monzan MM-rallin testeistä julki komeat videot

Elfyn Evans
Elfyn Evans. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan ja Hyundain rallitallit testasivat viime viikon loppupuolella MM-sarjan kauden viimeistä osakilpailua Monzan rallia varten. 

Kalle Rovanperän ja Sebastien Ogierin jälkeen Toyotalla lauantaina testivuoron otti walesilaiskuski Elfyn Evansin vuoro. Evans pääsi testaamaan ehjän päivän hyvissä olosuhteissa. Walesilainen taistelee viime vuoden tavoin tallikaveri Ogieria vastaan maailmanmestaruudesta. Ogier lähtee Monzaan 17 pisteen etumatkalla Evansiin nähden.

Youtube-käyttäjä Rallyciak on julkaissut komean videon Evansin testipäivästä. Voit katsoa sen alapuolelta. Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä

 

Hyundain tiimin testikuskeista lauantaina vuorossa oli espanjalaiskonkari Dani Sordo. Kaksi kertaa tällä kaudella podiumille yltänyt Sordo oli iskussa viime vuonna Monzassa sijoittuen kolmanneksi.

Sordo on asvalttiralleissa tunnetusti kova luu. Monzassa keliolosuhteet voivat kuitenkin olla hyvin haastavat. Viime vuonna pikataipaleilla oli klassikkokisa Monte Carlon tavoin lunta ja jäätä.

Sordon testeistä Youtubeen on videon koostanut käyttäjä VivamedanRally. Voit katsoa sen alapuolelta. Jos video ei näy laitteellasi, katso se tästä linkistä

 

Kauden päättävä Monzan MM-ralli ajetaan 18.-21. marraskuuta.

 

Lue myös nämä