Elfyn Evans jätti tunteikkaat jäähyväiset M-Sportin väelle – oli heti perään Toyotan WRC-auton ratissa

Elfyn Evans. Kuva: M-Sport Ford

Walesilaiskuski Elfyn Evans piipahtui tällä viikolla Englannin Cumbriassa jättämässä jäähyväiset M-Sportin rallitallin väelle. 

Evans ajoi pitkään Fordilla, mutta siirtyi kauden päätteeksi Tommi Mäkisen johtamaan Toyotan rallitiimiin.

– Minulla oli mahdollisuus kiittää kaikkia ihmisiä M-Sportilla, joka on ollut valtavan iso osa uraani. Aloitin kisaamiseni Fiesta ST:llä vuonna 2007 ja olen sen jälkeen ajanut melkein kaikilla M-Sportin kehittämillä versioilla, Evans kiitteli torstaina Twitter-tilillään.

– Saan mukaani hienoja muistoja ja olen ikuisesti kiitollinen Malcolmille (Wilson) ja M-Sportille mahdollisuuksista, joita olen saanut. Lämmin kiitos kaikille. Toivon teille menestystä tulevaisuudessa, Evans jatkoi toisessa twiitissä.

30-vuotias Evans on jo monen vuoden ajan ollut tasaisen varma kuski, mutta viimeiset pari kautta ovat osoittaneet, että nykyään mies voi ajaa myös rallien voitoista. Uransa ainoan voiton Evans otti kotirallissaan Walesissa vuonna 2017. Myös päättyneellä kaudella Evans oli lähellä ykköstilaa Korsikan osakilpailussa, mutta menetti voiton viimeisellä erikoiskokeella rengasrikon takia.

Walesilaiskuski joutui nollaamaan herkän hetken nopeasti, sillä Evans matkusti jäähyväisjuhlasta suoraan Etelä-Ranskaan, jossa mies otti perjantaina tuntumaa ensimmäistä kertaa uuteen työkaluunsa Toyota Yaris WRC:hen.

Katso pieni kooste Evansin perjantain testeistä alapuolelta: 

https://twitter.com/i/status/1202902061588897793

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi Toimituspäällikkö