Citroenin rallitallin pomo jättämässä tehtävänsä huippupestin takia?

Yves Matton
Yves Matton toimi aiemmin Citroenin tallipäällikkönä. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin rallitallin päällikkö Yves Matton keskustelee kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n kanssa rallijohtajan tehtävästä, uutisoi Motorsport News -sivusto. Viimeksi FIA:n rallipomon tehtäviä hoiti Suomen Jarmo Mahonen, mutta hän ilmoitti viime vuoden lopussa, että ei enää jatka tehtävässään,

Belgialainen Matton ei ole kommentoinut mahdollista pestiään autourheilun kattojärjestössä. Jos osapuolet pääsevät sopuun, joutuu Citroen etsimään rallitallilleen uuden johtajan. FIA ei ole kommentoinut asiaa mitenkään, mutta Motorsport Newsin lähteiden mukaan järjestö haluaa Mattonin tehtävään.

FIA toivoi alunperin, että Mahoselle olisi löytynyt korvaaja jo tämän vuoden alkuun mennessä, mutta prosessi on ottanut takapakkia. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että FIA ja Matton olisivat pääsemässä sopuun asiassa. FIA:n täytyy kuitenkin ostaa Matton ulos Citroenin sopimuksestaan.

 

– Nyt näyttää siltä, että asiat menevät vihdoin eteenpäin. On vaikeaa korvata sellainen tyyppi kuin Jarmo, mutta jotain uutisia on luvassa pian, sisäpiirin lähde FIA:sta kertoo Motorsport Newsille.

Spekulaatiot jatkuvat tietysti sen jälkeen kiivaina siitä, kuka korvaa Mattonin Citroenin rallitallin pomona. Yksi varteen otettava vaihtoehto lienee Peugeotin viimeistä Dakar-projektia vetävä Bruno Famin.

Lue myös nämä