Citroenin iso pomo Loebin tulevaisuudesta: Riippuu täysin Sebastienista

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: @World / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ranskalaisvalmistaja Citroenin toimitusjohtaja Linda Jacksonin mukaan Sebastien Loebin pysyvä paluu rallin MM-sarjaan riippuu täysin ranskalaiskuljettajasta itsestään.

Loeb on ajanut alkukauden aikana kaksi MM-rallia Citroen C3 WRC -autolla. Sekä Meksikossa että Korsikalla 44-vuotiaan konkarin vauhti oli kohdallaan, mutta Meksikossa sattunut rengasrikko ja Korsikalla tapahtunut ulosajo pudottivat hänet terävimmästä kärkikamppailusta.

Loebin vakuuttavat otteet ovat käynnistäneet spekulaatiot siitä, voisiko yhdeksänkertainen maailmanmestari palata täysipäiväisesti rallin MM-sarjaan ensi kaudella.

– Teidän pitää kysyä sitä minulta myöhemmin tällä kaudella. Paluu riippuu täysin Sebastienista, hänen saatavuudestaan sekä siitä, mitä hän haluaa tehdä, Citroenin toimitusjohtaja Linda Jackson kertoi Motorsport Weekin mukaan.

Loeb ajaa tällä kaudella vielä Katalonian rallissa lokakuussa. Loebin MM-ralliohjelmaan ei tule sen enempää kilpailuja tällä kaudella, sillä hän keskittyy täysin rallicrossin MM-sarjaan.

Citroen sai osakseen kritiikkiäkin siitä, että talli päätti ajattaa Loebiä Meksikossa ja Korsikalla Craig Breenin tilalla.

– Teimme oikeat päätökset kauden alussa. Useat kysyivät, oliko se oikea päätös. Mielestäni olemme näyttäneet, että suunnitelmamme on toiminut hyvin, Jackson sanoi.

Lue myös nämä