Quantcast

Citroenilta työttömäksi jäänyt WRC-tähti tilittää – ”Tunnelma tiimissä oli välillä vaikea”

Craig Breen
Craig Breen. Kuva: Aki Hietavala
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Irlantilaiskuski Craig Breen oli yksi kolmesta, jotka eivät saaneet ajopestiä rallin MM-sarjaan kaudeksi 2019.

Breen ajoi viime kaudella Citroenilla, mutta menetti ajopaikkansa, kun ranskalaisvalmistaja hankki riveihinsä Sebastien Ogierin M-Sportilta ja Esapekka Lapin Toyotalta. Yhteensä irlantilainen ehti ajaa Citroenilla kolme kauden ajan.

Kaksi kertaa palkintosijoille MM-sarjassa yltänyt Breen yritti vielä M-Sportin tiimiin, mutta brittitalli valitsi Elfyn Evansin sekä jo aiemmin sopimuksen tehneen Teemu Sunisen.

– Olen pettynyt, että menetimme paikkamme Citroenilla. Mielestäni teimme viime kaudella hyvää työtä kaikki olosuhteet huomioiden, Breen sanoo Irlannin yleisradion RTE:n verkkosivuilla.

– Jos kaivamme oikein syvältä syitä, niin emme saaneet tarpeeksi hyviä tuloksia tänä vuonna. Se oli kuitenkin paljolti huonon onnen syytä. Vuosi oli kaiken kaikkiaan vaikea ja tavallaan muutosten vuosi. Tunnelma tiimissä oli välillä vaikea, Breen jatkaa.

Breenin työttömyyden vuoksi myös irlantilaisen pitkäaikainen kartanlukija Scott Martin vaihtaa ensi kaudeksi Evansin viereen.

28-vuotias Breen ei kuitenkaan aio luovuttaa WRC-uransa suhteen, mutta ensi kaudella kovin montaa kisaa tuskin on luvassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat