Citroen vahvisti Meeken korvaajan – ”Mads pystyy varmasti auttamaan meitä”

Mads Östberg ja Torstein Eriksen. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin MM-rallitiimi vahvisti keskiviikkona, että se on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen norjalaiskuljettaja Mads Östbergin kanssa.

Östberg korvaa tiimissä Kris Meeken, jolle Citroen antoi potkut kesken kauden useiden ulosajojen vuoksi. Östberg pääsee tällä kaudella ajamaan Citroen C3 WRC -autolla Suomen, Saksan, Turkin, Walesin ja Australian osakilpailuissa. Katalonian MM-ralli jää Östbergiltä väliin, sillä Citroen oli jo aiemmin sopinut, että ranskalaiskonkari Sebastien Loeb ohjastaa tallin toista autoa Espanjassa.

– Olemme nyt siinä vaiheessa, että alamme rakentaa tiimiä uudelleen ja katsomme jo kohti vuotta 2019, mutta ennen sitä meidän pitää päättää tämä kausi mahdollisimman hyvin. Mads pystyy varmasti auttamaan meitä, sillä hänellä on kokemusta MM-sarjasta ja C3 WRC -autosta, Citroenin tallipäällikkö Pierre Budar sanoo.

Östberg on ajanut tällä kaudella kolme MM-rallia Citroenilla. Ruotsissa ja Portugalissa hän sijoittui kuudenneksi ja edellisessä osakilpailussa Sardiniassa norjalainen otti viidennen sijan.

– Olen erittäin mielissäni, että saan mahdollisuuden jatkaa kilpailemista Citroenilla, Östberg riemuitsee.

– Olen otettu Citroenin ja Pierren osoittamasta luottamuksesta. Annan kaikkeni, jotta pystyn maksamaan heille takaisin parhaalla mahdollisella tavalla seuraavissa ralleissa. Olen päässyt paremmin sinuiksi C3 WRC -auton kanssa, ja pian edessä on koko kauden suosikkikilpailuni, Suomen MM-ralli, Östberg sanoo.

Craig Breen ajaa Citroenilla kaikki loppukauden kilpailut. Khalid Al-Qassimi ohjastaa kolmatta Citroen-ajokkia Suomen, Turkin ja Katalonian MM-ralleissa.

Lue myös nämä