Pierre Budar. Kuva: Citroen Racing

Citroen-pomo ylistää Esapekka Lappia – ”Lahjakas, päättäväinen ja keskittynyt”

Rallin MM-sarjassa jo pitkään kulisseissa tiedetty Esapekka Lapin ja Citroenin sopimus vahvistettiin keskiviikkona. Pieksämäkeläinen siirtyy ranskalaistiimiin Toyotalla vietetyn kahden vuoden pestin jälkeen.

Lappi saa Citroenilla tallikaveriksi jo kuudetta mestaruutta tänä vuonna jahtaavan Sebastien Ogierin. Citroenilla Lapin sopimus otettiin riemukkaasti vastaan.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen.

– On erittäin upeaa, että meillä on kaksi kilpailukykyistä kuljettajaparia ensi vuodeksi. Siksi Esapekan liittyminen talliin on loistava uutinen. Meidän DNA:ssa on jo pitkään ollut ideana uskoa nuoriin kuskeihin. Esapekka täyttää nämä kriteerit täydellisesti, Budar hehkuttaa.

Ranskalaistallin pomo luottaa, että kahden vuoden sopimuksen tehnyt Lappi tuo tiimille vielä paljon ilonaiheita.

– Esapekka on lahjakas, päättäväinen ja keskittynyt. Hän muodostaa hienon parin Sebastienin kanssa. Uskomme, että häneltä on lupa odottaa paljon. Meidän pitää saada hänet ja auto parhaaseen mahdolliseen iskuun, jotta Esapekka voi jatkaa nousuaan kohti huippua, Budar sanailee.

– Tottakai on upeaa liittyä tiimiin ja Sebastienin tallikaveriksi. Se on minulle jälleen loistava tilaisuus oppia. Olen jo oppinut sekä Jari-Matilta (Latvala) että Ottilta (Tänak). Nyt kun saan vielä inspiraatiota Sebiltä, niin minusta tulee entistä parempi, Lappi itse toteaa Citroenin tiedotteessa.

Lisää aiheeseen liittyviä tuoreita uutisia:
Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö