Citroen-pomo paljasti kuskikolmikon Espanjan MM-ralliin

Citroen, Stephane Lefebvre
Citroen on valmistajien MM-sarjassa viimeisenä. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin WRC-tiimi starttaa kolmella kuljettajaparilla Espanjan MM-ralliin, joka ajetaan 5.-8. lokakuuta Kataloniassa.

Espanjassa Citroenin C3 WRC -autoja ohjastavat Kris Meeke, Stephane Lefebvre ja Khalid Al-Qassimi. Pitkään spekuloitiin sillä, ajaako Andreas Mikkelsen myös Espanjassa Citroenilla, sillä edellisessä osakilpailussa Saksassa norjalainen ajoi ranskalaisvalmistajan menokilla komeasti toiseksi. Hyundai tiedotti aiemmin tiistaina, että se on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Mikkelsenin kanssa.

Citroen-kuljettajista Craig Breen joutuu seuraamaan sivusta Espanjan osakilpailun, mutta hän ajaa kauden kaksi viimeistä osakilpailua.

– Kauden alussa Craigin ohjelmaan suunniteltiin 11 rallia, ja harkitsimme yhdessä Craigin kanssa, että hänelle parempi vaihtoehto on ajaa Espanjan sijaan Walesissa ja Australiassa, tallipäällikkö Yves Matton kertoo tallin tiedotteessa.

Matton jakoi myös kiitoksia Mikkelsenille, joka ajoi tällä kaudella kolme osakilpailua Citroenilla.

– Nautin todella paljon työskentelemisestä Andreas Mikkelsenin ja Anders Jägerin kanssa. Se on hienoa asia koko MM-sarjalle, että he löysivät vakinaisemman paikan. Andreas oli yksi vaihtoehdoistamme kaudelle 2018, mutta kun oli aika tehdä lopullinen päätös, päätimme olla kilvoittelemasta hänestä, Matton paljastaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat