Citroen odottaa Ogierin päätöstä vesi kielellä – ”Toivottavasti voimme kertoa jotain mahdollisimman pian”

Pierre Budar. Kuva: Citroen Racing.

Citroenin rallitallissa eletään jännittäviä aikoja. Ranskalaistiimi odottaa Fordilla tällä hetkellä ajavan Sebastien Ogierin päätöstä, missä mies jatkaa uraansa ensi kaudella. Citroen on ilmoittanut, että se haluaa selvän ykköstykin C3 WRC:n puikkoihin.

– Ei ole vielä uutisia. Tilanne on yhä auki. Teidän (media) pitää olla vähän kärsivällisempiä, jotta voimme tarjota teille uutisia. Neuville ei ainakaan ole enää markkinoilla, Citroenin tallipomo Pierre Budar totesi Turkin rallin huoltoalueella.

– Nyt meidän pitää keskittyä tekemään työmme mahdollisimman hyvin tällä autolla ja näillä kuskeilla. Meillä on tärkeä ralli edessä.

Citroenin on kerrottu olevan myös Toyotan Esapekka Lapin perässä. Hyundain kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen tehneen Thierry Neuvillen kanssa Budar kävi niin ikään keskusteluja.

– Me olemme jutelleet kaikkien saatavilla olevien kuskien kanssa. Kaikki he ovat hyviä kuskeja. Toki keskustelimme myös Thierryn kanssa. Se (Hyundai) oli hänen päätöksensä, mutta ehkä vähän myös meidän, Budar sanaili vihjaten, että Ogier kiinnostaa ranskalaisia enemmän kuin Neuville.

Citroen odottaa Ogierin päätöstä vesi kielellä. Ogierin jälkeen talli tekee myös muut päätökset kuskien suhteen.

– Ogier varmasti tietää oman tilanteensa paremmin kuin kukaan muu. Hän tietää, milloin on valmis tekemään päätöksensä. Katsotaan kuskitilannetta enemmän sitten kun hän on valmis, Budar sanoi.

– Nähtäväksi jää, mikä on paras skenaario meidän kannalta. Tietenkin haluamme mahdollisimman hyvät kuskit. Nyt en voi kuitenkaan siitä sanoa mitään. Toivottavasti voimme kertoa jotain mahdollisimman pian.

Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö