Quantcast

Carlos Sainz raivostui kilpakumppaninsa tempusta – rallilegenda sai vastaukseksi näpäytyksen: ”Hahahaha, älä ole pettynyt”

Nasser Al-Attiyah ja Carlos Sainz
Nasser Al-Attiyah ja Carlos Sainz jutustelivat hyvässä hengessä Andalusian rallin jälkeen. Tässä vaiheessa oikaisusta ei ollut vielä tietoa. Kuva: Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin kaksinkertainen maailmanmestari Carlos Sainz ja qatarilaiskuljettaja Nasser Al-Attiyah ovat ottaneet toisistaan mittaa sosiaalisessa mediassa.

Sainz ja Al-Attiyah kilpailevat nykyään kestävyysralleissa ja kuuluvat kestomenestyjiin legendaarisessa Dakar-rallissa. Viime viikolla molemmat osallistuivat Andalusian ralliin Etelä-Espanjassa.

Al-Attiyah otti kisasta voiton lopulta 43 sekunnin erolla Sainziin. Qatarilaiselle langetettiin kisan jälkeen kahden minuutin aikasakko, mutta hän pysyi kärkipaikalla.

Al-Attiyah sai rangaistuksen oikaisustaan kilpailun viimeisellä etapilla. Sainz ei sulattanut Al-Attiyahin temppua sen paremmin kuin tuomariston päätöstäkään.

– Oli masentavaa nähdä video siitä, mitä tapahtui viimeisellä pätkällä. Nasserin tasoisen kuljettajan ei tarvitse oikaista taistellakseen voitosta, Sainz avautui Twitterissä ja julkaisi videon Al-Attiyahin oikaisusta.

– Viime vuonna hän toimi samalla tavalla, ja tässä kilpailussa järjestäjät olivat ilmoittaneet selkeästi, että reitiltä poikkeaminen johtaisi ankaraan rangaistukseen. Surullista, että tuomaristo (FIA) antoi tästä tapauksesta vain kahden minuutin rangaistuksen, joka on ristiriidassa kaiken sen kanssa, mistä oli keskusteltu kisaorganisaation kanssa.

Al-Attiyah ei jäänyt sanattomaksi Sainzin avautumisen jälkeen.

– Hahahaha, älä ole pettynyt, qatarilaistähti vastasi rallilegendan alkuperäiseen tviittiin.

Pari tuntia myöhemmin Al-Attiyah päätti vielä antaa näpäytyksen Sainzille neljän vuoden takaisista tapahtumista.

– Muistatko oikaisun, jonka teit pellon poikki Baja-rallissa Espanjassa 2017? Al-Attiyah kysyi Sainzilta ja liitti oheen videon tapauksesta.

Al-Attiyah oli kertonut tuomaristolle, että hänen mielestään oikaisu oli vain vähäinen virhe, sillä hän sai aikahyötyä noin 4-5 sekuntia.

Lue myös nämä

  • Uusimmat