Norjalaisen WRC-tähden tulevaisuus kysymysmerkki – ”Katsotaan, mitä tapahtuu”

Mads Östberg. Kuva: Citroen Racing.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Norjan Mads Östberg palasi rallin MM-sarjaan tehdastallin riveissä Ruotsin MM-rallissa, kun mies nähtiin Citroenin leivissä. Parhaimmillaan Östberg taisteli jopa palkintopallisijoista, mutta tippui lopulta tuloksissa kuudenneksi.

Östberg oli kuitenkin suoritukseensa tyytyväinen, sillä uudesta Citroenin WRC-tykistä miehellä ei ollut käytännössä mitään kokemusta ennen testierikoiskokeen alkua.

– Se oli hyvä viikonloppu. En odottanut, että pystyisin taistelemaan sillä tasolla heti alusta asti. Periaatteessa saimme vain avaimet autoon ja sitten mentiin. Se oli ihan rakettialku meiltä, Östberg summasi Rallit.fille.

– Rallin aikana kuitenkin huomasi, että minulla ei ollut kokemusta autosta. Kun olosuhteet vaihtuivat, niin olin vähän ongelmissa. Tämän vuoksi tipuimme pari sijaa. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen tähän ja teimme paljon top3-aikoja pätkillä, mikä osoittaa sen, että vauhtia on. Toivottavasti voimme jatkaa yhteistyötä Citroenin kanssa, Östberg jatkoi.

Norjalaisen tulevaisuus on kuitenkin yhä kysymysmerkki. Neuvotteluja mies käynee suuntaan jos toiseen, mutta mitään varmaa ei ole luvassa.

-Juuri tällä hetkellä mitään varmoja keskusteluja ei ole käyty Citroenin kanssa, mutta katsotaan, mitä tapahtuu, Östberg toteaa arvoituksellisesti.

MM-pisteiden lisäksi Östberg saavutti myös muuta kunniaa Ruotsista, sillä mies loikkasi jälleen pisimmän hypyn Vargåsenin legendaarisesta Colin´s Crest -hyppyristä.

Lue myös nämä