Lähde: Tommi Mäkisen Toyotalle uusi tähtikuljettaja ensi kaudeksi

Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan rallitiimi on saamassa uuden kuljettajan ensi kaudeksi, väittää WRC:n ralliradion konkaritoimittaja Colin Clark.

Vuosikausia MM-ralleista tunnelmia välittänyt Clark kertoo Twitterissä, että hänen saamiensa tietojen mukaan M-Sport-tallin Ford-kuljettaja Ott Tänak ajaa Toyota Gazoo Racingin väreissä ensi vuonna.

– Sain kuulla erittäin hyvin asioista perillä olevalta lähteeltä, että Tänakin siirrosta Toyotalle on päästy sopimukseen, Clark kirjoittaa.

Tänakin siirtymisestä Tommi Mäkisen johtamaan Toyota-tiimiin on spekuloitu pitkään. Tänakilta udeltiin ennen viime viikonloppuna ajettua Espanjan MM-rallia, ajaako hän ensi kaudellakin M-Sportin Fordilla vai siirtyykö hän Toyotalle. Tällä kaudella uransa kaksi ensimmäistä MM-osakilpailuvoittoaan ottanut virolainen tyytyi toteamaan, että hän haluaa ajaa parhaassa mahdollisessa tallissa.

Toyotan tallipomo Mäkinen puolestaan kertoi Rallit.fille, että Jari-Matti Latvalan ja Esapekka Lapin jatko tallissa on käytännössä varmaa. Kolmessa viime rallissa loistavasti ajaneen Juho Hännisen tilanteen Mäkinen jätti auki.

Lue myös nämä