Hyundai-pomo Michel Nandan. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH

Hyundai-pomo itsevarmana: Taistelemme podium-sijoituksista usean auton voimin!

Jaa uutinen

Hyundain rallitalli menetti edellisessä MM-osakilpailussa Walesissa otteensä sekä kuljettajien että valmistajien MM-titteliin. Kauden päättävästä Australian rallista Hyundai hakee jackpottia. 

– Me lähestymme Australian rallia suurin toivein. Uskomme, että pystymme tiiminä tekemään kovan suorituksen. Meillä on kaikki mahdollisuudet olla siellä erittäin kilpailukykyisiä, tallipomo Michel Nandan sanoo tallin verkkosivuilla.

 

– Jos kaikki palaset loksahtavat paikoilleen, niin emme vain taistele voitosta, mutta taistelemme podium-sijoituksista usean auton voimin, Nandan jatkaa.

Hyundain riveissä ajaa myös Australian rallin viime vuoden voittaja. Norjalainen Andreas Mikkelsen valloitti kyseisen kilpailun Volkswagenilla viime vuonna.

– Viime vuoden voitto on tietenkin upea muisto ja toivon, että voimme tehdä saman Hyundain kanssa tänä vuonna. Se olisi upea tapa päättää kausi ja antaisi hyvän boostin kaudelle 2018, jolloin ajan kaikki kisat, Mikkelsen toteaa.

 

Aki Hietavala
aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö

Lue myös:

Hyundai-pomo myönsi: Viime kaudella meillä oli liian heikko kuskikokoonpano Hyundain rallitalli kamppaili toiseksi viimeiseen osakilpailuun asti sekä valmistajien että kuljettajien MM-sa...
Hyundai jäi selvästi MM-hopealle – “Meillä ei ollut sitä täydellistä kokonaispakettia... Hyundain rallitalli otti selvän kehitysaskeleen MM-sarjassa tänä vuonna, mutta ei lopulta mahtanut yksityistii...
Hyundai-pomo linjaa: Kaikki kuskit eivät aja täyttä kautta Hyundan rallitallin päällikkö Michel Nandan on kertonut Autosportin haastattelussa, että kuskit kaudeksi 2018 ...
Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi Toimituspäällikkö

Jaot