Malcolm Wilson. Kuva: @World/M-Sport

Ford-pomo Wilson sanattomana – “On tätä aika vaikea ymmärtää”

Jaa uutinen

M-Sportin yksityistalli on lähellä upeaa saavutusta, sillä sekä kuljettajien että tallien maailmanmestaruus on sinettiä vaille paketissa. Fordeilla ajava M-Sport on kepittämässä valmistajien MM-taistossa tehdastiimit ja se saa tallipomo Malcolm Wilsonin peräti sanattomaksi. 

– On vaikea löytää sanoja sille saavutukselle, minkä kynnyksellä me tulevana viikonloppuna olemme. Kun aloitimme Ford Fiesta WRC:n kehitystyön, niin tiesimme, että meillä on riveissämme ihmisiä, jotka voivat kehittää voittavan auton. Toivoimme tietenkin tälläistä menestystä, mutta on tätä aika vaikea ymmärtää, Wilson myhäilee tiimin tiedotteessa.

M-Sportille riittää merkkimestaruuteen käytännössä se, että yksi kolmesta Fiestasta ajaa pisteille sunnuntaina.

– Homma ei ole vielä valmis, ja emme voi unohtaa, miten haastava Walesin ralli voi olla. Hankala sää, arvaamaton pito ja pitkät päivät tekevät rallista koko kauden haastavimman, Wilson huomauttaa.

– Kaikki meidän kolme kuskiamme ovat todistaneet, että he ovat kilpailukykyisiä Walesissa. Uskon, että he voivat varmistaa meille parhaan mahdollisen tuloksen.

Fordilla ajava Sebastien Ogier voi varmistaa Walesissa kuskien mestaruuden. Ralli alkaa torstaina yleisöerikoiskokeella.

 

Aki Hietavala
aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö

Lue myös:

Ford-pomo Ogierin sopimuksesta: Olemme tehneet kovasti töitä tämän eteen! M-Sport tiedotti tiistaina, että se on tehnyt ensi kaudesta sopimukset sekä maailmanmestari Sebastien Ogierin ...
Mestaritalli M-Sport hakee kolmoisvoittoa Australiasta Fordeilla ajava M-Sportin rallitalli saavutti unelmansa edellisessä MM-osakilpailussa Walesissa. M-Sport varmi...
Ford-pomo huimasta menestyksestä: Taisi siinä pari kyyneltä tulla M-Sportin rallitiimi sai kokea huikeaa menestystä sunnuntaina päättyneessä Walesin MM-rallissa. Fordeja ajatta...
Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi Toimituspäällikkö

Jaot